МЕТОДИКА ЗА ПРОГНОЗИРАНЕ НА

АВИОКАТАСТРОФИТЕ ПРИ СУБЕКТА НА ПОЛЕТА

 (Резюме)

 Н. В. Николов 

Настоящата статия предлага методика изградена от утвърдени в традиционната западна астрология методи за прогнозиране, адаптирани за прилагане в условията на авиацията.

Има за цел да препоръча на авиационния астролог изпитан подход и астрологични практики за прогнозиране, така че при интерпретиране хороскопите на пилоти и евентуални авиопасажери, бързо и с висока надеждност да могат да се определят опасните тенденции в техния живот по същество и по време, като по този начин им се предостави невероятния шанс за избор на разумни действия в рамките на конкретната ситуация. Разгледани са достъпно и разбираемо етапите в работата на авиационния астролог, както и методите (символичните дирекции, движението на пункта Гама, директирането на Сатурн и Луната, метода на транзитите и пр.) , чрез които може да се прецизира във времето прогнозата за евентуалната авиационна катастрофа. Споделени са резултатите от дългогодишни изследвания в тази насока.

Как чрез методиката се стига до търсената прогноза за опасен авиационен инцидент в живота на пилота е илюстрирано, чрез разглеждане на рождената астрокарта на първия човек полетял в Космоса - Ю. Гагарин, загинал в самолетна катастрофа с боен самолет на 27.03.1968.


 

Фиг.1. Натална карта по соларната равнодомна домификация на Ю. Гагарин – роден на 09.03.1934 г. и загинал при самолетна катастрофа с МиГ-15 на 27.03.1968 година.

(Картата е изготвена с програмата Астролог 5.41, а описаните в статията методи са добавени допълнително) 

 

Литература:

      1. Люмиер, Астрология - том 1. София, 1995.

2. Валдемар Безиссар, Специалният начин за тълкуване на хороскопа. Издателство АРАТРОН, София, 1993.

 info-to@aircrashconsult.info

 

 

Статията е представена в НАЦИОНАЛЕН ВОЕНЕН УНИВЕРСИТЕТ "ВАСИЛ  ЛЕВСКИ", ФАКУЛТЕТ АВИАЦИОНЕН на научната сесия проведена на 12.04.2007. Публикувана е през 2009 г. в сборника с доклади от научната сесия с ISBN 978-954-713-092-0.