БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД-19 (With Herb Against COVID-19)

 

 

26.10.2020 - С билка срещу COVID-19

 

 

 

Попадали ли сте на коментар за лечение при асимптомно или в лека форма протичане на COVID-19? Въпреки споделеното във филма препоръчваме при проява на характерната симптоматика за коронавируса да се консултирате с лекар. Настойчиво за тези с придружаващи онкозаболявания, диябет, бъбречни, дихателни, неврологични и на кръвоносната система неразположения. Костваше ни доста време и усилия за да уточним детайлите около преживяното. Големият и малкият репеи като билки са приблизително с подобно действие, но все пак са различни растения. И двете билки са полезни в случая. Все пак залагаме повече на отварата от корените на Малкия репей.

Останалото е Ваше решение и късмет!

В заключение:

  • Отварата от билката убива вируса. Полезна и най-често достатъчна като лечение при асимптомни и леки форми на COVID-19.

  • Приемането на отварата при средни и тежки форми на протичане на болестта съвместно с предписаното лечение от лекари специалисти води до по-бързо оздравяване и възстановяване на заболелия.

  • Действа благотворно и оздравяващо при проява след месеци на т. нар. "пост-Ковид" синдром.

Пояснения за допълнителните ефекти от приема на билковата отвара:
1. Кръвоносната система се пречиства и оздравява, в резултат на което се намаляват холестерола, липидите и пр.
2. Това действа подмладяващо, подобрява половата мощ и усилва либидото.
3. Поразява част от паразитите в тялото. Те определено не се чувстват комфортно след приема ѝ.
4. Лошият дъх намалява или изчезва. Венците заздравяват.
5. Внимание диабетици! Поради съдържанието на инулин отварата бързо балансира захарта в кръвта и води до необходимост от намаляване на единиците инсулин, иначе може да се стигне до хипогликемия. Билката, частично поне, лекува диабета.

 

Приготвяне на отварата:

В половин литър вода се поставя супена лъжица от нарязаните (раздробените) корени на билката и се варят около 5-7 минути.

 

Употреба: След прецеждане отварата се приема по 100-150 мл преди ядене от 4 до 5 пъти дневно в продължение на не по-малко от 15 дни.

 

Допълнение: Ако по-време или след Ковида почувствате тежест в гърдите, спешно споделете с личния си лекар. Това най-често е симптом за предстоящо беледробно усложнение, пр. пневмония и се налага неотложно лечение с установените в традиционната медицина методи.

В противен случай Ви очаква сериозен здравен проблем до година-две след преболедуването на COVID-19.

Никола Николов

Още за Ковид-19
 

AircrashConsult || Карта за разпространението на COVID-19 в България